top of page

FAQ

Jag förstår att du kan ha många frågor om hur en session går till. Här har jag samlat svar på de mest ställda frågorna. Såklart så kan du skicka ett meddelande eller ringa till mig om du har en mer personlig fråga. Om jag inte svarar på ditt telefonsamtal så lämna gärna ett meddelande så att jag vet att jag ska ringa tillbaka.

 • Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?
  Ja, det kan du. Go:Athlete är inte kopplade till en specifik tjänst men du kan få kvitto som bevis på betalning och som du kan lämna till din arbetsgivare.
 • Har ni fri parkering?
  Ja, i anslutning till gymmet finns fri parkering.
 • Hur många besök behöver jag?
  Det beror helt och hållet på dina problem och din motivation att träna och låta kroppen läka. Jag är personlig tränare med unik kompetens, så att sätta en tidsstämpel på träning är inget som jag gör, utan målet är att hjälpa dig att träna rätt och regelbundet och det kan vara med mig eller på egen hand. Det viktigaste är att du skapar en rutin för regelbunden träning i ditt liv, annars blir det väldigt svårt att hjälpa dig och ännu svårare att få bestående resultat.
 • Ska jag har träningskläder på mig?
  Ja. Vid en biomekanisk rörelseanalys och träning är det alltid bäst att ha träningskläder på dig. Det finns omklädningsrum.
 • Vad är Muskelaktivering?
  Muskelaktivering är en manuell teknik som vi använder för att testa och aktivera muskler som av olika anledningar har förminskad förmåga att spänna sig. Denna inaktivitet i vissa muskler kan uttrycka sig med symptom som stelhet, kramp, huggande smärta, strålande smärta, orörlighet och dålig balans. Vid mer långvariga problem eller större trauman kan symptom som artos, diskbråck och skador på senor och ligament ske. I dessa fall kan även Muskelaktivering hjälpa men det tar också längre tid för läkning.
 • Kommer vi att träna/göra behandling vid första besöket?
  Ja, analysen går ganska snabbt och då fattar vi beslut vilket behandlingssätt och träningsmetod som passar dig bäst.
 • Kan jag bli medlem på gymmet?
  Ja, det kan du. För att bli medlem kan du besöka fnf.life eller fråga i receptionen.
 • Vad är en biomekanisk analys?
  En biomekanisk analys tittar på ditt rörelsemönster från led till led och system för system, tillsammans och separat. Det ger oss en mer komplett bild över hur din kropp fungerar och vart den inte fungerar.
 • Kan jag få ett träningsprogram?
  Ja. Efter ett minimum av 3 besök kan jag göra träningsprogram till dig för egen träning. Ditt personliga program har du tillgång till via en app som är kostnadsfri 4 veckor i taget. Vill du fortsätta att få förnyade program var fjärde vecka, behöver du boka en ny träningstid med mig. Detta för att jag ska kunna göra det bästa möjliga träningsprogrammet för dig.
 • Gäller min försäkring hos er?
  Nej, mina tjänster ingår i kategorin friskvård.
bottom of page